Leveranciers

Over SUPERMAG TOYS

De SUPERMAG TOYS collectie van magnetische staafjes en bolletjes wordt uitsluitend geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Plastwood Italia s.r.l.

Het verhaal van Supermag speelgoed gaat terug tot en met augustus van 1998 wanneer Edoardo Tusacciu als eerst deze innovatieve productlijn op de markt bracht. Edoardo is telg uit een familie die voor honderden jaren kurk van de kurkeikbomen had geproduceerd in de prachtige heuvels van zijn inheemse eiland Sardinië. Toen kurk als handelswaar tegen het einde van de 20e eeuw daalde, hebben de natuurlijke ontwerpvaardigheden en artistieke talenten van Edoardo ertoe geleidt om een nieuwe richting voor het familiebedrijf te overwegen. Supermag was het natuurlijke resultaat van Edoardo’s zoektocht naar een product dat een waardige uitstraling was van zijn creatieve energie.

Magnetisme heeft de mensheid al voor duizenden jaren gefascineerd en tot de verbeelding gesproken van vele beschavingen zoals het oude Griekenland, China en India, maar het was pas relatief recent dat wetenschappers de mogelijkheden van deze elementaire krachten volledig begrepen. Edoardo behoorde tot de eersten met het inzicht van het ongelooflijke potentieel dat magneten voor speelgoed en creatief spelen kon hebben.

Supermag’s magnetische staafjes en bolletjes verbinden op manieren die het bouwen van constructies met bijna onbeperkte fantasie mogelijk maken. Supermag producten geeft creatieve breinen van alle leeftijden de kans om de magische kracht van magnetisme in actie te zien in hun eigen huis of klaslokaal.

Op dit moment is Supermag Toys een leider in de categorie constructie speelgoed en een bedrijf dat altijd streeft naar de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten. De producten worden ter plaatse geproduceerd in hun fabriek in Sardinië uit de beste materialen, met gebruik van de nieuwste apparatuur en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Wij hopen dat iedereen Supermag met net zoveel liefde omarmt, zoals de hele Plastwood Italia familie dat doet.

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl