Leveranciers

Over REMI

Remi is een Pools bedrijf dat al meer dan 28 jaar actief is op de markt. We leveren naar veel verschillende klanten, met o.a. opvoedkundig materiaal, speelkamers: crèches, kleuterscholen, scholen, universiteiten, kinderdagverblijven, enz.

KORBO is een speelgoedcollectie ontwikkeld en geproduceerd door Remi. De Korbo slogan is: DENKEN, BOUWEN en DRAAIEN! De speelsets zijn gebaseerd op het idee van het bouwen van constructies met behulp van eenvoudige mechanica en integratie van draaiende tandwielen. Korbo sets hebben een hoge speelwaarde en zijn bedoeld om te worden gebruikt door zowel individuen als groepen. In de Korbo lijn zijn er regelmatig nieuwe ontwikkelingen zoals Trombela... Bouw je eigen instrument en speel met geluid!

Alle Korbo producten zijn: 'Made in Polen'.

KOGGI staat voor de grootste bouwstenen in de wereld! Deze hoge kwaliteit sets van enorme bouwstenen worden zijn uitermate geschikt voor zowel binnenshuis en buitenshuis. Er wordt al met Koggi gespeeld op allerlei locaties, van: kleuterscholen tot speelcorners in restaurants, en van: eigen tuinen tot speelotheken.

Remi is de exclusieve wereldwijde distributeur van Koggi.

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl