Leveranciers

Over JOUSTRA

Als specialist in spellen en creatieve vrijetijdsbesteding heeft JOUSTRA, haar productlijnen sinds 1934 ontwikkelt met Franse kennis.

Deze KMO, gevestigd in Normandië, is voormalig Europees leider in elektrisch speelgoed en sinds 1999 een gerenommeerd merk van creatieve ontspanning voor kinderen.


In 1934, richtte Kosmann broers Joustra, “Speelgoed van Straatsburg” op voor het fabriceren van blikken speelgoed.
Na de oorlog, groeide het bedrijf in een zeer hoog tempo en werd de collectie uitgebreid met de komst van elektrisch aangedreven speelgoed, met auto's, Amerikaanse Limousines, miniatuur kranen...

In de jaren vijftig, was Joustra Europa’s nummer 1 in speelgoed.

Sinds de jaren zestig verdween het blik geleidelijk en werd vervangen door kunststof, daardoor konden de producten met meer details en sneller worden geproduceerd. In het midden van de jaren zestig is Joustra de eerste fabrikant van mechanisch speelgoed in Europa.

In 1999, werd Joustra gekocht door de Franse modellen fabrikant Heller en vestigde zich in Normandië. Creativiteit, kwaliteit, veiligheid en vernieuwing zijn de basis als leidraad bij de ontwikkeling van de producten.

Het bedrijf heeft bovendien, met aanvullend advies van experts, veel expertise binnen haar eigen Franse fabriek, waarbij 90% van de producten worden gemaakt in de regio van de Orne.

Alle spellen zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en nodigen kinderen uit hun talent te ontwikkelen, de basis wordt gevormd door de grote speelgoedklassiekers:

ØGIPSGIETEN

ØSPELEN MET KLEI

ØTEKENEN EN SCHILDEREN

ØKAARSENMAKEN

ØEXPERIMENTEREN

Het topproduct van JOUSTRA, blijft tot op heden het bekende Télécran (tekenbord); waarvan het 2 miljoenste exemplaar in 2012 is verkocht!

Omdat vanaf de vroegste leeftijd de ontwikkeling van kinderen wordt gevormd door hun verbeelding, blijft creatieve handvaardigheid de kernactiviteit van Joustra.

Welkom in de wereld van creativiteit en plezier die JOUSTRA biedt!

Meer informatie (in de Franse taal) is te vinden via de link: http://www.joustra.fr/

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl