Leveranciers

Over FEBER

ONZE GESCHIEDENIS

In 1957 werd Fábricas Agrupadas de Muñecas de Onil, S.A. (FAMOSA) opgericht uit de Alliantie van een aantal poppenmakers in ‘de speelgoedvallei’ (Alicante, Spanje). De groep ontstond vooral om concurrerend te blijven in de speelgoedmarkt als gevolg van moeilijkheden met het vinden van financiering, veranderende technologieën en de opkomst van plastic speelgoed.

Meer dan 50 jaar later zijn we de belangrijkste Spaanse speelgoedfabrikant, marktleider in Spanje en Portugal met verkoop van onze producten in meer dan 50 landen, waaronder: Frankrijk, Italië, Mexico en de Verenigde Staten.

FEBER, de meest internationale productgroepen van Famosa is gebaseerd op vier pijlers: voortdurende innovatie, veel aandacht voor ontwerp, veiligheid en comfort. Al deze punten gaan hand in hand gaan met opgroeiende kinderen. De Feber collectie is onderverdeeld in verschillende categorieën, met en zonder licentie.

Feber laat kinderen spelen als volwassenen; in hun eigen fantasie wereld gaan ze zelf rijden, hebben een huis of gaan kamperen met hun 4 x 4. Feber helpt kinderen de wereld om hen heen te ontdekken, bevordert hun communicatieve-, en sociale vaardigheden. Het brede aanbod van huizen, accuvoertuigen, rij- & duwfiguren, driewielers en buitenspeelgoed in de collectie is daar een bewijs van.

ONZE WAARDEN

Traditie en innovatie

Wij zijn een traditioneel speelgoedbedrijf met wereldwijd-gerenommeerde merken en producten die fris en modern blijven door constante innovatie.

Teamwork

Bij ons bedrijf geloven we dat werken als een team de sleutel is voor succes. We stimuleren samenwerking, uitwisseling van informatie en een sterk gevoel van verbondenheid. Wil jij deel uitmaken van het Famosa team?

Veiligheid

Veiligheid is op twee manieren van cruciaal belang bij Famosa. Ten eerste; onze producten voor kinderen voldoen aan, en overtreffen vaak, alle veiligheidseisen. Ten tweede; we hebben veiligheid als prioriteit verbonden aan al onze dagelijkse activiteiten.

Passie en plezier

Wij zijn enthousiast en gelukkig, zoals de kinderen voor wie wij het doen.

Kwaliteit

We baseren onze activiteiten en concurrentievermogen op kwaliteit. Bij het maken van onze producten gebruiken wij de hoogste kwaliteitsprocessen en materialen met behoudt van strikte kwaliteitscontrole.

Integriteit

Wij zijn eerlijk, consistent en betrouwbaar in al onze interne en externe activiteiten.

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl