Leveranciers

Over DINO TOYS

Het Tsjechische bedrijf Dino Toys begon in 1995 onder de naam Dino & Ravensburger. Dit was de start van de ontwikkeling en verkoop van puzzels, spelletjes en puzzel kubussen.

De bekendheid van het bedrijf is mede dankzij een aantal succesvolle spellen en een grote verscheidenheid van puzzels. De collectie bevat producten met internationale licenties zoals Walt Disney en de Tsjechische animatie filmmaker Zdeněk Miler, bekend van de kleine mol. Kortom, Dino Toys is een sterke en hoogwaardige speler in de industrie van puzzels en spellen.

Testen

De ontwikkelingsstrategie van Dino Toys is altijd gebaseerd op de kwaliteit van de inhoud, het ontwerp en productietechnologie. De nadruk op kwaliteit en veiligheid is prioriteit van het bedrijf. Dat is de reden waarom hun producten regelmatig geavanceerde testen ondergaan.

Dino Toys is marktleider in zowel de Tsjechische Republiek en in Slowakije. Leuk om te weten: Het bedrijf werkt nauw samen met erkende grafisch ontwerpers en uitvinders. Dit maakt het mogelijk de productie van het product aan de specifieke behoeften van de klanten aan te passen.

De Dino Toys collectie biedt een volledige B2B programma voor kinder-, en volwassene puzzels en spellen.

Beroemde TATRA Trucks

In de Dino speelgoed collectie vindt men een coole serie retro TATRA 148 - kiepwagens. Robuust en sterk! Deze kwalitatief hoogwaardige kunststof speelgoed trucks kunnen een gewicht tot 100 kilo dragen en zijn behalve in het traditionele Tatra oranje, ook leverbaar in verschillende andere kleuren. Door de goede verkopen is de Tatra-lijn inmiddels uitgebreid en zijn er nu ook 30 cm vrachtwagens in diverse uitvoeringen beschikbaar, samen met een interessante collectie Tatra accessoires.

De licentie van Tatra blijkt net zo sterk als de Tatra vrachtwagens te zijn!!

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl