Leveranciers

Dino Toys klantenservice

Service en reserveonderdelen voor Dino Toys producten dienen te worden aangevraagd bij de winkel waar het artikel is gekocht, of via de desbetreffende klantenservice. Daarbij is het belangrijk het aankoopbewijs van het product en de verpakking beschikbaar te hebben.

Wij adviseren de gebruiksaanwijzing als referentie te bewaren. In de gebruiksaanwijzing zijn niet alleen de instructies over het assembleren van het product te vinden maar ook aanwijzingen hoe met het product om te gaan en eventuele aanpassingen te maken.

Ook bij het aanvragen van onderdelen is het belangrijk om dit te doen met het juiste referentienummer van zowel het product, alsmede de code van de benodigde onderdelen. Fabrikanten ontvangen graag het productienummer van het artikel dat kan worden gevonden op het product zelf.

Om fouten te vermijden en het voor de fabrikant eenvoudiger te maken op de juiste wijze om te gaan met de aanvraag, is het zeer nuttig wanneer enkele foto's van het product en de benodigde onderdelen worden meegestuurd in het e-mailbericht.

De digitale afbeeldingen van het product en de onderdelen verduidelijken de aanvraag. Met deze extra informatie zal het voor de fabrikant gemakkelijker zijn de aanvraag in behandeling te nemen.

Aanvraag

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl