Leveranciers

Over AURELIA

DINO TOYS produceert en levert fietsen voor kinderen en volwassenen (Aurelia) sinds 1920. Door de jaren heen investeerde het bedrijf sterk in de verbetering van haar producten, altijd gericht op veiligheid en kwaliteit.

Aurelia fietsen

De Aurelia collectie bestaat uit modellen variërend in grootte van 20″ tot 28″. De unieke en verfijnde stijl bieden de mogelijkheid om met een speciale, moderne design fiets te rijden. Felle kleuren, duidelijke vormen en veelzijdige producten zijn de winnende punten van de Aurelia collectie.

De veredelde Aurelia fietsen zijn een oplossing voor duurzame stedelijke mobiliteit. Dino Bikes voldoet aan de behoeften van mensen die zich rond en in de stad willen verplaatsen op een modieus vervoermiddel. Altijd aandacht voor groene kwesties, hebben we een model beschikbaar dat ideaal is voor het verplaatsen in de woonwijk en kan functioneren als een goed alternatief voor conventioneel vervoer. Dino Bikes maakt met Aurelia fietsen en rijden extra leuk.

Kwaliteits- en veiligheidsnormen

Aurelia fietsen combineren kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit: een must voor een stijlvolle oplossing voor de chaotische stedelijke jungle. Inclusief een vintage re-styling van volwassen modellen: waarbij sport de link maakt naar een moderne en trendy wereld.

Opvouwbare fietsen

In de serie opvouwbare fietsen zijn er nieuwe uitvoeringen en is er ook een nieuwe reeks accessoires. Exclusieve creaties van werkelijk unieke producten om de fietsen nog completer te maken.

Onze nieuwe Smart City Aurelia lijn heeft een strak design met een unieke en verfijnde vormgeving geschikt voor oudere kinderen en volwassenen die zich willen verplaatsen op een trendy fiets.

Aad Keijzer

Over ACT International

Aad Keijzer is op 9 januari 2009 van start gegaan met zijn bedrijf ACT International. Inmiddels 40 jaar actief in de speelgoedhandel met nog steeds een passie voor speelgoed.

Deze website is volledig vernieuwd om beschikbare informatie op een meer up-to-date manier te presenteren, daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste gegevens over fabrikanten en producten met filmpjes vanaf: Websites, YouTube kanalen en Social Media.

De website is bedoeld voor iedereen! Voor kinderen, consumenten en B2B speelgoedinkopers. Op de website tref je het laatste nieuws over speelgoed en verder is er veel informatie te vinden, door directe links naar de sites van de fabrikanten en Nederlandse webwinkels die de op deze site vermelde producten verkopen. Voor B2B zijn er directe links naar websites van groothandelaars in Nederland.

Kan ik speelgoed kopen via deze website?

ACT International heeft geen producten op voorraad en is geen webwinkel voor consumenten, er zijn ook geen mogelijkheden om speelgoed rechtstreeks van de fabrikanten te kopen.

Al het speelgoed van de fabrikanten Famosa, Feber, Dino Bikes, Aurelia, Supermag Toys, Remi, Joustra en Dino Toys wordt verkocht via de bestaande verkoopkanalen.

Foto van: Ashton French

Alle rechten voorbehouden.

CONTACT

ACT International
Klaproos 23
2377 EC
Oude Wetering
Nederland
+31 621 268 941
+31 713 310 519
info@actinternational.nl